Om du visste vad jag tänker på hade du inte tyckt om mig

Sitter på bussen. Mitt emot mg sitter två tjejer varav den ena slickar sig om tänderna för att se om hon har missat att tvätta bort lite bajs och medan hon gör detta så kommer ett smackande ljud när hon samtidigt försöker suga bort skiten. Det ser stört ut och låter väldigt otrevligt. Tjejen bredvid henne verkar ok. Jag kan bara inte hjälpa att tänka på att om en fis skulle vara fysisk och ha ett utseende så skulle det nog se ut som hon. Kulkul. Nu ska jag har franska, därav den arga tonen.

Puss!


Pengar börjar rulla in som de ska nu

...Haha nä skämta ba. Men jobbade från 7-15 idag så lite pengarull blev det iaf. Imorgon är det lite skola o sen lite mer pengarull. Innebär att jag är igång hela dagen. Precis som jag gillar det. Nu ska jag bara njuta lite av kvällen. Pöss.

Om 8 dagar är det minisemester till Belgien och om 24 dagar kommer älskling :)


Det är bra nu

Det känns som om det börjar gå bättre och bättre nu. Tacka för fina vänner, vad hade man gjort utan dem? Och det hjälper faktiskt att prata med folk och berätta hur man faktiskt känner. Det är inte bättre att gå runt och bära på allt skit och tro att man är stark. Till slut bryter det ner en ändå. Idag är jag nöjd med mig själv. Skrev till en gammal kompis som jag inte pratat med på länge av anledningar jag inte ens kommer ihåg.

Imorgon har vi KU-dag i skolan men jag ska kliva upp runt 6 iaf för att gå o tjäna möney :)

Pusshaj!


Är i stor saknad av såna här ja...


RSS 2.0