apropå...

Jag är så trött på att bara höra dåliga nyheter som händer i världen hela tiden. Det är bara krig, svält, misshandel, väldtäkt och död. Rasism, terrorism, hat mot muslimer och ett enda jävla elände. Vi säger oss leva i ett högutvecklat samhälle där civilisationen har nått sin kulmen och ändå hör man på nyheterna om folk som skjuter andra med kulsprutor i ögonen (hänt i Egypten) och en pappa och ett 3-årigt barn som avrättas barbariskt (hänt i Grekland). 

I skolan läser vi historia och lär oss om världens alla krig, varför de uppstod och hur man kan göra för att försöka lära sig av historien för att det inte ska hända igen. Men hallå!? det händer ju hela tiden. Det är krig typ överallt, skillnaden på då och nu är att då var man ärlig och sa att man krigade för makt, nu påstår man att man krigar för att bevara freden i ett land. Hmm.. får mig att tänka på ett citat:

Fighting for peace is like fucking for virginity....det innebär typ att vissa länder (ingen nämnd, ingen glömd) är lösaktiga nowadays...

P.S ni som trodde att jag var en av de enformiga girly-girlsen som skulle fota vad hon köpte på H&M häromdagen och blogga om det blev bra förvånade nu va ;)

Vafan har hon i pannan?

En sak som jag har tänkt på och som jag säkert inte är ensam om att ha tänkt på, det är det där modet om att fylla i ögonbrynen. Personligen har jag aldrig behövt det för jag har redan rätt mörka ögonbryn men visst kan det vara fint att markera med penna så att även ögonen kommer fram lite mer. Det som jag dock inte fattar mig på är att vissa tjejer tenderar att ta i lite för hårt med pennan. Jag vet inte om de har nåt emot den, är lite extra agressiva av sig eller bara tycker att det är snyggt med typ horn i pannan? 

Om nån som gör det mot sina ögonbryn läser det här inlägget och tar åt sig, så förlåt... men jag tycker faktiskt det ser förjävligt ut. Va hände med att vara naturlig och allt det där?
Passar på catwalken bland alla kläder som är kinda snygga men som man aldrig skulle gå runt i... ni fattar va jag menar ;)

En blogg om typ...allt?

Ok. Det är ett faktum. Även jag har till slut fallit för bloggtrenden men för att vara lite originell i det o-originella så har jag faktiskt mina orsaker för det. Det händer ganska mycket saker i mitt liv just nu som jag gärna vill dela med vänner och familj, ovänner också för den delen men det är bara för att jag vill göra dem avundsjuka (mohaha ;)). 

Kan väl börja med att säga att jag pluggar samhälle på Polhemskolan i Lund. Går en profil som heter Europa-profilen och den är speciell (förutom för att jag går där ;P) för att alla som går den profilen kommer att plugga en termin utomlands. My destination will be Paris. Yepp, that's right!!!! Nedräkningen har börjat för längesen och om exakt 34 dagar så drar vi! Jag kommer att blogga så mycket som jag orkar och har lust med när jag är där och för övrigt med egentligen. Har kommit på mig själv med att när jag gör något som jag tycker är roligt skitofta så tröttnar jag rätt snabbt så jag kommer blogga med lite jämna mellanrum för att orka med det länge :).
Det var typ allt jag hade att säga för den här gången. 

P.S Ett stort hjärtligt bamse superduper mega dunder TACK till min kära vän Maja Nilsson som gjorde min bloggdesing! Jag vet att bloggen hade sett ut som en övergiven sopstation om jag hade gjort den själv! Så TACK Maja <3!
Här är jag som sitter och bloggar...säger vi
Och här är jag som sitter och bloggar... säger vi

RSS 2.0